קטגוריות
חגים לביבות צמחוני קציצות

לביבות תפוחי אדמה לחנוכה ולכל ימות השנה

בתאל דליות
לביבות אצלי אוכלים כל השנה לא מחכים לחנוכה
מתכון נהדר וקל
המרכיבים- 
5 תפו”א
1 בצל גדול
3 כפות גדושות של קמח
חצי שקית אבקת אפיה
מלח
פלפל  שחור לפי הטעם
3 ביצים
אופן ההכנה – 
לגרד את הבצל והתפו”א לסחוט אותם היטב.
ולהוסיף את שאר החומרים לערבב טוב טוב.
לחמם שמן במחבת שטחה ולטגן משני הצדדים
**אפשר להוסיף בטטה למי שאוהב
בתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version