מרק לחשו מבית מרוקאי ליום חורפי במיוחד מאת – גילה עדי המרכיבים – בצל גדול קצוץ דק מאד גבעול סלרי + חצי ראש סלרי קצוץ דק מאד צרור כוסברה קצוצה דק 6 שיני שום כתושות כף שמן זית מלח לפי הטעם חצי כפית כורכום כוס סולת אופן ההכנה – בסיר גדול למרק תחילה נטגן את […]
עוגיות ט”ו בשבט הכי טעימות שיש – מתכון פשוט מנצח מאת – Helena Ben Hamo המרכיבים – 3 ביצים שקית אבקת אפייה שקית סוכר וניל כוס פירות יבשים ו/או פיצוחים קלויים וקצוצים 1/4 כוס סוכר 1/2 כוס קמח 3 כפות שמן אופן ההכנה – להכנת העוגיות נשים בקערה את כלל המרכיבים ונערבב הכל יחדיו עד […]
חטיף אנרג׳י ממכר הכנתי ללא הציפוי המרכיבים – 500 ג׳ר – 5 כוסות סוגי אגוזים קלויים !! מכל הסוגים שאוהבים : קשיו ,שקדים , פיסטוק , אגוזי פקאן ( לא מסוכרים ) , אגוז לוז , אגוזי מלך , אגוזי ברזיל 3 כוסות שומשום 2 כפות אבקת סוכר כוס סילאן או דבש 100 גר חמאה […]
עוגת שוקולד קוקוס ואגוזים נוסטלגית ליזט יחיאל המרכיבים- 6 ביצים כוס סוכר חצי כוס שמן חצי כוס תפוזים כוס חד פעמי קר קוקוס וכוס חד פעמי קר אגוזים טחונים 100 שוקולד מריר מגורד כוס ורבע קמח 1 אבקת אפיה אופן ההכנה – להפריד ביצים להקציף חלבונים עם הסוכר לקצץ יציב, להעביר לקערה נקיה […]
סהרוני שקדים מהמתכון המעולה של קרין גורןמאת מרים משה המרכיבים- 200 גר’ חמאה רכה או מחמאה 100 גר’ אבקת סוכר 200 גר’ קמח שקדים – 2 כוסות מדידה – תלחצו לרכישה 250 גר’ קמח רגיל (2 כוסות פחות כף גדושה ) כפית אבקת אפייה (שקית וניל או גרידת לימון להוסיף כאופציה ) קורט מלח […]
כמה קל להכין עוגיות טחינה שיהיה לנשנוש כל השבת מאת – Shelley Velikson Koren המרכיבים – 200 גרם חמאה רכה 3 כוסות קמח שקית אבקת אפייה כוס סוכר כוס טחינה גולמית אופן ההכנה – בקערת המיקסר נשים את כלל מרכיבי העוגיות ונחיל לערבב. נעבד את המרכיבים מינימום זמן עד אשר מתקבל בצק רך. בשלב הזה […]
חמין עוף מקרוני זה סיר מטורףףף החורף חזר ובגדול – מתכון לחמין מקרוני לשבת חורפית אמא’לה… מזה הדבר הזה כמה שזה יוצא טעים מאת –Sheila Urieli את החמין שמים על פלטת שבת . אחר כך הופכים ומגישים. המרכיבים- חבילה מקרוני – ספגטי עבה 4-5 שוקיים /כרעיים /פרגיות בטטה גדולה פרוסה גמבה פרוסה 2 תפוחי […]
זה הסלט תירס פטריות שמוגש במסעדות מזרחיות ובאולמות אירועים המרכיבים קופסה תירס מסוננת קופסה פטריות מסוננת גמבה 2 מלפפונים חמוצים שמיר 2-3 כפות מיונז פלפל שחור מלח אופן ההכנה – קוצצים את השמיר מוסיפים לקערה את התירס ופטריות. חותכים את הגמבה לקוביות קטנות. מלפפונים חמוצים לקוביות. מערבבים יחד את הכל
מרק עדשים מחמם ומנחם – טעים בטירוף! מאת – אתי אסתי זוהר המרכיבים – כוס עדשים כתומות כוס עדשים ירוקות בצל גדול קצוץ 2 גזרים תפוח אדמה 3 גבעולי סלרי לתיבול: כף מרק עוף רבע כפית כורכום כפית שטוחה פפריקה קורט פלפל לבן מלח לפי הטעם אופן ההכנה – תחילה נשרה את העדשים כ10 דק’ […]
יאמי, יאמי, איזה כייף ואיזה טעים ואיזה לא משמין בכלל ואפילו פרווה. פשטידת כרובית דיאטטית! ללקק את האצבעות המרכיבים- כרובית בינונית 3 כפות קמח (לא שמנה איזה כוסמין מעולה ) 3 כפות כמויונז או מיונז רגיל שקית אבקת אפייה מלח פלפל שחור 4 ביצים אופן ההכנה – לבשל ראש כרובית או שקית כרובית קפואה […]