עוגת גבינה בחושה .. בלי מיקסר .. בלי הפרדה של ביצים..
5 דקות והיא בתנור
עוגת גבינה בחושה מתכון של מלי מאירוב
המרכיבים-
3 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
500 גרם גבינה לבנה
2 כפות שמנת חמוצה
חצי כוס שמן
2 כפות קוקוס
כף מיץ לימון
כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח פחות כף
3 כפיות אבקת אפייה
אופן ההכנה –
נטרוף בקערה 3 ביצים עם כוס וחצי סוכר ,2 סוכר וניל
ונוסיף 500 גרם גבינה 9%.
2 כפות שמנת חמוצה, חצי כוס שמן,
2 כפות קוקוס,כף מיץ לימון, כפית תמצית וניל,
2 כוסות קמח פחות כף, 3 כפיות אבקת אפיה.
נערבב במטרפה לתערובת אחידה וחלקה.
נעביר ל 2 תבניות אינגליש עם נייר אפיה.
לא צריך לשמן.
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 40 דקות אפיה רגילה ממליצה לא טורבו.
עד שהעוגה מקבלת צבע למעלה ושהנחתם יד היא יציבה.
להוציא ולזלף מעל העוגה ריבת חלב, או להשאיר ככה עם אבקת סוכר.
המתכון בכוס מדידה
5 תגובות על “עוגת גבינה בחושה – הכנה ב 5 דקות”
האם העוגה צריכה אחריי האפיה להיות במקרר ?
לא חייבים
נשמע יאמיייייי
ת6דה רבה !
במה ניתן להחליף את השמנת החמוצה ?
יוגורט,כבינת שמנת