קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגה קלה – עוגת שיפון טורט

נועם זיגדון

עוגת טורט שיפון של פעם ממש קלה להכנה

מתכון באדיבות נועם זיגדון

תבנית עם חור באמצע

המרכיבים-

4 ביצים
כוס וחצי כוסות סוכר
חצי  כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
שתי  כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה –

להפריד את הביצים .

להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר .

את החלמונים לערבב עם כוס סוכר , להוסיף שמן,מיץ קמח ואבקת אאפיה.

להוסיף את החלבונים ולקפל פנימה בעדינות עד שנקבל תערובת חלקה.

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180° כ- 45 דקות .

באהבה נועם זיגדון 💞.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version