עוגת טורט שיפון של פעם ממש קלה להכנה
מתכון באדיבות נועם זיגדון
תבנית עם חור באמצע
המרכיבים-
4 ביצים
כוס וחצי כוסות סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
שתי כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה –
להפריד את הביצים .
להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר .
את החלמונים לערבב עם כוס סוכר , להוסיף שמן,מיץ קמח ואבקת אאפיה.
להוסיף את החלבונים ולקפל פנימה בעדינות עד שנקבל תערובת חלקה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180° כ- 45 דקות .
באהבה נועם זיגדון 💞.