קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגה לט”ו בשבט מלאה בפירות יבשים

 

 

רוצים לקבל עוד מתכונים מנצחים וטובים ממש כמו של אמא ?
מצטרפים לקבוצה אוכל של אמא – מתכונים מנצחים
 מתכון מאת – נעמי ברוכין
עוגת שבעת המינים במיוחד לט”ו בשבט רכה ונמסה בפה!!
עוגת שבעת המינים
המרכיבים-
4 ביצים
שלושת רבעי כוס סוכר
שלושת רבעי כוס שמן
שלושת רבעי כוס מיץ תפוזים
שתי כוסות ושלושת רבעי קמח
כפית וחצי אבקת אפיה
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
פירות יבשים ופיצוחים אני שמתי תאנים יבשות, תמרים,משמשים יבשים, צימוקים, חמוציות,שקדים,אגוזים,
פאקנים, פיסטוקים, וקוקוס, לקצוץ הכל סה”כ בין  3 – 4  כוסות.
אופן ההכנה-
את הביצים מקציפים עם הסוכר לחמש דקות.
מורידים מהירות להכי נמון ומוסיפים את השמן ומקציפים מוסיפים את המיץ ומקציפים. מוסיפים את הקמח אבקת אפיה ואבקת סודה לשתייה.
ואז מערבבים את הפיצוחים עם כף קמח ומשאירים חצי כוס בצד ומוסיפים לבלילה ומערבבים ידנית. יוצקים לתבנית משומנת היטב. ומעל מפזרים את חצי הכוס שהשארנו בצד.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 ל40-55 דקות.
כוס מדידה. ותבנית 24
נעומי

תגובה אחת על “עוגה לט”ו בשבט מלאה בפירות יבשים”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version