לביבות גבינה מתוקות וטעימות
במיוחד לשבועות
אורלי קרלין
המרכיבים-
500 גר’ גבינת טוב טעם
2 כפות קמח רגיל
2-3 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
2 ביצים
קורט מלח
צלחת עם קצת קמח.
אופן ההכנה –
מערבבים גבינה עם סוכר ,מוסיפים ביצים ,מלח,וניל,קמח,מערבבים עד לאחידות ,בעזרת כף גלידה יוצרים כדורים שווים ,זורקים לתוך הקמח ,מגלגלים בתוך הקמח,מנערים מעודפים בעדינות ,משטיחים מעט ,מטגנים על מחבת משומנת בחמאה עד להזהבה
תגובה אחת על “לביבות גבינה מתוקות במיוחד לשבועות”
אני הכרתי פעם לביבות שלפני שמטגנים עם מעט שמן מכניסים למים רותחים ואחרכך מטגנים. מישהו מכיר את המתכון הזה?