עוגיות סיגר מבצק מעלף
עוגיות אגוזים גאורגיות
מאת –Batel Moshe
המרכיבים-
לבצק –
5 כוסות קמח
1 כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית לפרווה
3 חלמונים
300 גרם חמאה או מחמאה לפרווה
1/2 כוס סוכר
המלית אגוזים-
200 גרם אגוזי מלך טחונים
כוס סוכר
3 החלבונים שנשארו מהבצק
2 שקיות סוכר וניל
כפית קינמון
אופן ההכנה –
לשים את כל המרכיבים של הבצק במיקסר וו גיטרה ולעבד לבצק חלק. אם לא מתאחד תוסיפו כפית מים.
את המרכיבים של המילוי מערבבים לתערובת אחידה.
מחלקים ל- 4
מרדדים כל עיגול על משטח מקומח לעיגול גדול.
חותכים משולשים.
על כל משולש שמים מהמלית בקצה ומגלגלים לרוגלך.
אופים 175 מעלות 20-30 דקות תלוי בתנור
4 תגובות על “עוגיות סיגר גאורגיות”
צריך יותר מ-20 דקות בתנור
מתכון מדהים הכנתי אותו ובטח שנהנה ממנו בשבת
מעולה
נראה מעולה אבל מלא חמאה
רק ככה זה טעים