סלט עדשים בריא טעים ומלא בירקות
מאת סימה ארביד
המרכיבים –
כוס וחצי עדשים שחורות
חופנים של ירק
פטרוזיליה
כוסברה
שמיר
עלי סלרי
2 בצלים ירוקים
עגבניה חתוכה קוביות קטנות
אבוקדו קוביות
בצל סגול
רבע כרובית
פלפל ירוק חריף
שמן זית
לימון
מלח
מתכון לסלט עדשים
ההכנה –
להשרות עדשים לילה עד שמתרככות או לבשל מעט.
לקצוץ ירוקים ולגרד את הכרובית דק על פומפייה.
להוסיף את כל המרכיבים.
לתבל היטב בכל התבלנים והשמן מיץ לימון
אפשר לגרד למעלה גבינה בולגרית .