קטגוריות
עוגות עוגות פרווה ראש השנה

פחזניות מתכון בטוח להתאהב בהן

כל פעם שמכינה אותם מתאהבת מחדש ♡❤♡❤♡❤♡ קלי קלות!
מתכון בטוח! טעם גן עדן!!!
מתכון מאת – מיטל חיות

המרכיבים-
1 כוס מים
100 גר’ חמאה
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח
4 ביצים
אופן ההכנה-
בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח
להביא לרתיחה ולהוסיף את הכוס קמח
על אש נמוכה 1-2דק’
לערבב תוך כדי עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת)
להעביר למקסר עם וו גיטרה 2 דק לקירור
ולהוסיף ביצה ביצה רק שנבלעת והבצק מתגבש להוסיף עוד ביצה .
לשים השק זילוף עם צנטר כוכב☆
לזלף על נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך מרחב כי הם גודלות .( עשיתי שני תבניות בכל אחת 10 פחזניות)
לשים בתנור שחומם מראש על 200° 20 דק’
***החלקים הכי חשובים טיפים
***לתת לבצק כמה דק’ בודדות מנוחה ולהתקרר לפני הוספת הביצים.
***בהוספת הביצים רק שהביצה ניספגת ממש בבצק להוסיף את השניה וכך את השלישית והרביעית.
**בתום ה20 דק’ לא לפתוח ישר את כל התנור!!
בעדינות לפתוח מעט לקבלת חריץ קטו לשים כף עץ שתשמור על החריץ ולחכות 5 דק’. אחרת יצנחו ולא ישארו גבוהות!!
**רק שהתנור מגיע ל200 מעלות להכניס את הפחזניות!.
למילוי :
2שמנת מתוקה כוס וחצי חלב אחד וחצי חבילות פודינג וניל וחצי כוס אבקת סוכר!
לקישוט שוקולד מומס ,אפשר גם מריר.
ואבקת סוכר בנדיבות
טיפ
ניתן גם להקיפיא. שעה לפני ההגשה להוציא
מהמקפיא.(נשמר מצויין)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version