פרחי כרובית בתנור
מאת – פלורה לירן
כרובית בתנור
מתאים לדיאטה ללא קמח או גלוטן
המרכיבים–
כרובית
3 ביצים
כפית פפריקה
מלח
פלפל שחור
כפית א. שום
כפית פפריקה מעושנת
אפשר עוד תבלינים ועשבים ירוקים יבשים
אופן ההכנה-
לפרק כרובית לפרחים בינוניים ולבשל במי מלח כעשר דק’. לסנן.
להכין בלילה משלוש ביצים עם תבלינים שאוהבים – פפריקה, פלפל שחור, מלח, אבקת שום, פפריקה מעושנת ועוד כיד הדמיון.
לטבול היטב את פרחי הכרובית מכל הכיוונים ולהניח בתבנית משומנת ( אצלי זה שמן זית )
לזלף מעל הפרחים עוד מעט שמן זית .
להכניס לתנור שחומם 200 מעלות לחצי שעה בערך.
טעים ממש .