קטגוריות
צמחוני ראש השנה

פרחי כרובית שניצל במעטפת פירורים אפוי בתנור – אי אפשר להפסיק לזלול

פרחי כרובית בתנור-
המתכון מאת – צביה אורן
נשנוש כרובית שאי אפשר להפסיק לזלול.
זה עתה יצאו מהתנור.
יותר קרספיים , יותר אפויים, יותר ממכרים.
המרכיבים-
כרובית טרייה
2-3 ביצים
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
3 כפות שמן זית
שומשום שחור או רגיל
צלחת עם פירורי לחם
אופן ההכנה –
חותכים את הכרובית לפרחים , מכניסים לקערה ושוטפים היטב עם 2 כפות חומץ (חומץ תפוחים) שוטפים , מסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים  עם מעט מלח.
לחלוט בערך 6 דקות.
לסנן לקרר.
להכין בלילה של 2-3 ביצים, עם כפית פפריקה אדומה מתוקה,1/2כפית פלפל שחור.
כפית מלח ורוד הימלאיה
3 כפות שמן זית
שומשום שחור, אפשר
גם חום.
לערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב, ולאחר מכן
לטבול בפירורי לחם איכותיים.
להעביר לתבנית עם ניר אפיה , מומלץ קצת לשמן בשמן זית,  ולהניח על התבנית.
 לשים מעל נייר אפיה , לכסות ומעל לשים נייר אלומניום.
שומר שלא ישרף.
לאחר שקיבלו צבע, מורידים את הנייר
וממשיכים להשחמה ולקריספיות.
ממליצה, לא לפספס טעים טעים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version