קטגוריות
Uncategorized

פטנט וטיפים לאוהבי חצילים מטוגנים

לאוהבי חצילים מטוגנים,
אשמח לשתף אתכם בטיפים שלי
מאת – דרורית אוברפרשט
דרורית אוברפרשט
1 לקלוף את החציל פס כן פס לא (כמו זברה)
2 לפרוס לעובי של 1 ס”מ
3 לפזר מלח על כל חציל בשני הכיוונים (לא הרבה מלח מפני שזה לא עובר שטיפה)
4 לנעוץ בתוך שיפוד עץ את כל החצילים, ולהניח על סיר גבוה להגרת הנוזלים לפחות 3 שעות
– הפטנט של השיפוד
 הנוזלים ממש ממש יורדים
החור שנעשה במרכז החציל גורם לחציל להיות מטוגן מהר ולא סופג הרבה שמן
6 לייבש במגבת את עודפי הלחות
7 לטגן בשמן חם מאוד
בהצלחה.
רציתם עוד פחות ספיגה של שמן ?  – טובלים בחלבון ביצה ומטגנים

מתכונים עם חציל

24 תגובות על “פטנט וטיפים לאוהבי חצילים מטוגנים”

נשמע טוב מאוד. ננסה בפעם הבאה, מאוד אוהבים אצלנו חצילים, מוכנים בכל מיני דרכים. תודה רבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version