קטגוריות
חגים טבעוני עוגות עוגיות ראש השנה

עוגיות פילו טחינה ובוטנים




טוב אם עדין לא הכנתם את הדבר המושלם
הזה אז רוצו להכיו בכלום עבודה
אין יותר טעים מזה- מאת – אריאלה אביטן
המרכיבים –
חבילה עלי פילו
כוס וחצי טחינה גולמית
כוס וחצי א.סוכר
כוס וחצי בוטנים טחונים
מעט ציפורן טחון
רבע כפית קינמון

אופן ההכנה –
לערבב מרכיבים לתערובת אחידה.
לרסס בשמן כל עלה ולקפל לחצי.
לשים כף מלאה מהמילוי בקצה  ולסגור כמו סיגר ארוך.לשים על ניר בתבנית.
לסמן עם סכין לחיתוך . לאפות על חום 160 עד שזה זהוב יפה. לחתוך  ולפזר א.סוכר בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version