טולומבה בצורה קצת שונה
מאת – ירדנה ג’אנח
המרכיבים-
כוס מים
50 גרם חמאה או מחמאה
כף סוכר
קורט מלח
כוס קמח
שלוש ביצים
3 כפות סולת
המרכיבים לסירופ-
כוס וחצי מים
כוס וחצי סוכר
פרוסות לימון
להרתיח הכל בסיר עד שמתקבל סירופ מעט סמיך
הכנת הבצק לקחת כוס מים ולשים בסיר ,להוסיף את החמאה או המחמאה , כף סוכר, וקורט מלח עד להמסת החמאה .
להוסיף כוס קמח ולערבב כדקה מהר שלא יהיו גושי קמח .
להכניס למיקסר עם וו גיטרה ולהוסיף שלוש ביצים בהדרגה, ביצה אחר ביצה ולאחר מכן 3 כפות סולת.
להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב ולזלף לתוך שמן חם .
לזלף מעל השמן ולגזור עם מספרים חתיכות באורך 4 ס” מ .
ישר כשיוצא להכניס לדבש לדקה שתיים עד לספיגה , בתאבון!