מעלפת העוגה הזו –
ובוא תראו איזה קל להכין אותה
הכינה – מאיה בוטראשווילי עפ” מתכון של ירדנה
המרכיבים-
3 ביצים גדולות או 4 רגילות
כף רום
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
כוס מים
2 וחצי כוסות קמח תופח
כפית גדושה ס.לשתיה
5 כפות גדושות שוקולית
2 כפות גדושות קקאו
כוס וחצי סוכר
אופן ההכנה –
לערבב את כל המצרכים היבשים יחיד.
לעשות באמצע גומה ולהוסיף את כל המרכיבים הרטובים.
לערבב עם מטרפה היטב.
למזוג לתבנית מלבנית 25/30
לאפות 175 מעלות עד שהעוגה יציבה גם במרכז.
גנאש –
200 גרם שוקולד מריר
כוס שמנת מתוקה /צמחית
לחמם במיקרו ולערבב היטב.
לשפוך מעל העוגה.