קטגוריות
לביבות עוף קציצות ראש השנה

מתכון לכפיתות – קציצות עוף וירק מטוגנות

 

Eden Sabag
מתכון לכפיתות

מתכון לכפיתות – קציצות עוף וירק מטוגנות

מאת – עדן סבג

המרכיבים-

חבילה מכל ירק

פטרוזיליה,

כוסברה,
שמיר
2 ענפים כרפס
חצי ראש שום כתוש
בצל
חצי קילו חזה עוף
תפוח אדמה 2
2 ביצים
לחם רטוב וסחוט
רסע כוס סולת
אופן ההכנה –
לקצוץ הירק דק דק.
להוסיף בצל קצוץ לקוביות קטנות.
בסיר לשלוק תפו״א
כשזה מוכן לרסק להוסיף לירק. לחתוך  חזה עוף לקוביות ולהוסיף לירק. לחם רטוב לקצוץ ולהוסיף.
להוסיף תיבול: כף מלח, פלפל שחור, מרק עוף, קצת קינמון ופפריקה.
להוסיף ביצים וסולת .
העיסה מוכנה ברגע שאפשר לעשות עיגולים בלי שיתפרקו..
לטגן בשמן עמוק וחם.
להוציא
ובתיאבון 

4 תגובות על “מתכון לכפיתות – קציצות עוף וירק מטוגנות”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version