קטגוריות
הבלוג של יובל חלבי עוגות עוגות פרווה

עוגת סולת טעימה מאוד

עוגת סולת טעימה מאוד
מאת – רבקה טל
המרכיבים –
1 כוס סולת
1 כוס קמח תופח
חצי כוס קוקס
כוס ורבע מים\תפוזים
כוס שמן
5 ביצים
1/2 כוס סוכר
לסירופ:
1 כוס מים
1 כוס סוכר
כף מי ורדים, לבשל על הגז 10 דק.
אופן ההכנה –
לערבב בקערה הכל יחד עד שהכל אחיד.
להכניס לתנור שחומם ל180 מעלות.
אחרי עשר דקות להוציא ולשים שקדים.
ולהמשיך לאפות 40 דקות סהכ.
שהעוגה מוכנה להוציא אותה, לחתוך אותה , ולשפוך את הסירופ.
צילום – רבקה טל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version