קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי צמחוני

פשטידת תרד וגבינות

Klod naor anvar

פשטידת תרד וגבינות  טעימה מאודדד.

אני משתמש בגבינות רזות ואז זה דיאטטי גם וטעים מאד , אפשר להחליף את אחוזי השומן של הגבינות לכמה שתרצו

המתכון מאת – קלוד נאור

המרכיבים

1 בצל גדול

2 צרורות של תרד טרי(אפשר קפוא של סנפורסט 2.

גביע גבינת סקי(פחות חמוצה מהשאר)

אחד קוטג

250 גרם גבינה בולגרית לטעמכם

גביע שמנת חמוצה

200 גרם צהובה מגורדת

ואם יש לכםכל מיני שאריות גבינה שאוטוטו נגמרות אפשר גם להוסיף.

4 ביצים

כפית פלפל שחור

מלח לפי הטעם

כפית מלאה כמון לפי טעם אפשר בלי

4 כפות קמח(אני שם קמח תפ”א, אפשר כל קמח שיש לכם בבית)

כף סוכר לאיזון חמיצות לא חובה

אופן ההכנה

לשטוף את עלי התרד היטב להוריד את הגבעולים לחתוך גס.

לקצוץ את הבצל גס ולטגן עד להזהבה ואז להוסיף את התרד עד,שהנפח יורד לעוד כ 5 דקות לא יותר.

בקערה גדולה להכניס את כל המצרכים הגבינות תבלינים קמח להוסיף את התרד והבצל.לערבב הכל לתערובת אחידה

לשמן תבנית גדולה בתרסיס שמן ולשפוך את התערובת פנימה.

תנור בחום 180° למשך כחצי שעה טורבו, עד להזהבה כמו בתמונה בתאבון

אפשר לפזר בתחתית התבנית פרורי לחם זהובים ,פנקו ומעל את התערובת וגם מעל התערובת נותן קריספיות נהדרת למי שרוצה,

אני מגיש עם שמנת חמוצה בצד עם מעט שמן זית, או לבנה.

זה נדיר

2 תגובות על “פשטידת תרד וגבינות”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version