קטגוריות
עוף

שווארמה בייתית עם בצל מקורמל

ירדנה ג’נאח

שווארמה ביתית בקלי קלות

מאת ירדנה ג’נאח

המרכיבים –

קילו פרגיות נקיות

פפריקה

תבלין שווארמה

כורכום

2 בצלים פרוסים

אופן ההכנה –

נטגן בצלים טוב לקירמול.

נתבל היטב את הפרגיות

עם קצת שמן זית .

נסדר על ניר אפיה בתבנית ארוכה

בצל בתחתית ומעל את הפרגיות .

נסגור עם ניר ועל זה ניר אלומיניום.

אפיה 180 מעלות בתנור 40 דקות

2 תגובות על “שווארמה בייתית עם בצל מקורמל”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version