סלט ירוק
עלים ירוקים, סלונובה.
מאוד עשיר שמוגש לשולחן חג
מאת – מעיין פוגל
המרכיבים-
עלי בייבי ירוקים
חסה סלנובה
חופן עגבניות שרי חתוכות ל 4
פרוסות דקות של תפוחים גראני סמיט (הירוק החמוץ).
חופן תאנים או ענבים אדומים חתוכות ל 4.
לרוטב-
מיץ מלימון אחד,
מיץ מחצי תפוז,
כף חומץ בלסמי.
מעט פקאן סיני בחופן
אופן ההכנה –
מסדרים בקערת הגשה יפה את המרכיבים לפי הסדר שבו הם רשומים.
את הרוטב מערבבים ושופכים מעל הסלט ממש לפני שמגישים.
חג שמח