קטגוריות
עוגות פרווה ראש השנה

היא עוגת סולת קלה וטעימה – מתכון לבסבוסה המושלמת

Moran Zur
עוגה טעימה מאוד
וקלה להכנה ללא הקצפה
מערבבים הכול יחד
ולתנור מחומם מראש
ל170 מעלות
45 דקות
המרכיבים-
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קמח רגיל
 כוס קוקוס
כוס מיץ תפוזים סחוט
4 ביצים L
2 סוכר וניל
 אבקת אפיה
כוס סולת
אופן ההכנה –
לערבב את כול המצרכים בהדרגה ולאט ככה שלא יצטברו גושים
לאחר שהעיסה מוכנה.
לשמן תבנית מלבנית לא גדולה.
למזוג את עיסת הבסבוסה לתבנית
להכניס את העוגה 170 מעלות
לאפות אותה 50 דקות או לבדוק כשמזהיבה מלמעלה עם קסם
 סירופ לעוגה –
 כוס סוכר
אחד וחצי כוסות מים
להרתיח על הגז להבה קטנה
לבשל כעשרים דקות.
עד לקבלת סירופ קצת סמיך
להוריד מהגז ולחכות שיתקרר מעט
לקחת טיפה או מי ורדים.
לשפוך על העוגה סירופ קר על עוגה חמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version