העוגה המושלמת ליד הקפה
זו העוגה הזו
תברכו אותי כמה שהיא טעימה וקלה להכין
2 תבניות אינגליש
המרכיבים-
4 ביצים
200 מ”ל גביע שמנת חמוצה (לפרווה שמנת צמחית )
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
גרידה מלימון
קמצוץ מלח
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
חבילה שוקולד מריר או חלב קצוץ
גס נערבב עם כף מהקמח
לפירורים מעל –
50 גר’ חמאה
רבע כוס סוכר
3/4 כוס קמח קמצוץ מלח
אופן ההכנה –
בקערת מיקסר נערבב יחד ביצים,סוכר לתערובת תפוחה.
נוסיף את המרכיבים של העוגה בהדרגה חוץ מהשוקולד.
נערבב שוקולד עם כף מהקמח ונוסיף לבלילה
נערבב קלות ונעביר לתבניות.
את חומרי הפירורים לערבב יחד לתערובת פירורים.
נוסיף מעל העוגות למעלה .
נעביר לתנור 180 מעלות 30-40 דקות העוגה צריכה להיות יציבה
לבדוק עם קיסם.