קטגוריות
עוגות עוגות פרווה עוגות שמרים

מתכון מנצח לשמרים של פעם

תמי בר ישי

זה מתכון מנצח לעוגות שמרים של פעם

עם מלית שוקולד

המרכיבים

2 כפות שמרים יבשים

3 כפות סוכר

חצי כוס מים

קילו קמח

2 סוכר וניל

3/4 כוס סוכר

חצי כוס שמן

200 גר חמאה מומסת או מחמאה

3 ביצים

קורט מלח

כ 2 כוסות מים

מילוי –

4 כפות קקאו

כוס סוכר

כוס שמן

כף אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

בקערת המיקסר נערבב שמרים 2 כפות סוכר וחצי כוס מים.

לאחר שזה תוסס נוסיף הכל את המים נוסיף בהדרגה לפי צורך, ונלוש 10 דקות עד שמתקבל בצק רך וחלק.

נשים להפתחה שעה או עש שיכפיל ויתפח טוב.

נחלק ל 6

מילוי לערבב יחד הכל למשחה .

אפשר גם למרוח ממרח שוקולד קנוי.

פותחים מלבן גדול מורחים ומגלגלים לרולדה.

שמים על גבי נייר אפייה

התפחה חצי שעה.

למרוח ביצה ולפזר שומשום ולתנור עד שמשחים

180 מעלות

תמי בר-ישי

 

תגובה אחת על “מתכון מנצח לשמרים של פעם”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version