עוגיות שנמסות לתוך הפה
אין דברים כאלה
5 דקות הכנה
מתכון של אתי בביליאן
המרכיבים-
150 גר’ חמאה רכה
כוס סוכר
כוס וחצי טחינה
2 סוכר וניל
קמח כמה שניכנס בין 3-4 כוסות.
אופן ההכנה –
את החמאה לערבב בקערה עם הסוכר ,
להוסיף טחינה וסוכר וניל ובסוף את הקמח, עד שמתקבל בצק אחיד חלק ורך.
ולהכין מהבצק רולדה בצורת מלבן ולעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקפיא ל- 15 דקות.
להוציא ולחתוך עם סכין לפרוסות עובי חצי ס”מ בערך. לשים בתבנית
לבזוק על כל פרוסה אבקת סוכר
להכניס לתנור לחום של 180 בערך 20 דקות
להוציא להתקרר ורק אז להוציא מהמגש
ובהצלחה מתכון קל