קטגוריות
Uncategorized

למה לטגן כשאפשר לאפות ! – קציצות עוף מדהימות

שני אמויאל זאנא

קציצות מדהימות ללא טיגון

המרכיבים

בצל

גזר

קישוא

חצי קילו חזה עוף טחון

מלח

פלפל

מעט כורכום

כפית פפריקה או גריל עוף

שום כתוש או תיבולית שום

כוסברה קצוצה

ביצה

אופן ההכנה

נגרד את הבצל ,גזר וקישוא , נסחוט את הנוזלים.

נוסיף עוף טחון וכל התבלינים וביצה.

נערבב טוב טוב.

נגלגל כדורים ונשים על גבי נייר אפייה משומן

נתיז קצת שמן למעלה.

אפשר לפזר קצת שומשום למי שאוהב.

נכניס לאפייה

180 מעלות 20-30 דקות
עד שזהוב ואפוי

מגישים  ונהנים

ללא שמן ללא טיגון ובלאגנים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version