פילו ממולא בפיצוחים
מאת – דיקלה מורציאנו
המרכיבים –
חבילת עלי פילו
פיצוחים: (בערך כוס חד”פ מכל סוג חוץ מפיסטוק שזה חופן)
אגוזי מלך
פקאן
לוז
פיסטוק
שקדים
כף סוכר
כפית קינמון
חופן קוקוס
למי סוכר:
כוס סוכר
כוס מים
מעט מי ורדים
אופן ההכנה –
טחנתי את כל האגוזים הסוכר והקינמון יחד במג’מיקס למלית אחידה.
כל עלה פילו חתכתי ל2 וגילגלתי לסיגר.
מרחתי שמן,
והכנסתי ל185 מעלות בתנור.
על זה שפכתי מי סוכר ובסוף פיסטוק טחון מעל .
בתאבון!!!