חומוס ביתי
מאת – מסודי בן חמו
המרכיבים –
1 קופסא חומוס גרגירים מוכן (ניתן גם להשרות במים חומוס טרי ולבשל)
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות מיץ לימון ורבע כוס מים חד פעמי
2 שיני שום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה –
מחממים את החומוס על הגז 3 דקות ולאחר מכן מסננים את המים.
את הגרגירי חומוס החמים שמים במעבד מזון ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.
לתוספת ניתן לטגן בצל ופטריות טריות עם מלח ופלפל
לזלף מעל שמן זית ובתיאבון!
(ניתן לשמור את החומוס כמה ימים במקרר לזלף מעל מעט שמן זית שלא יתייבש)
בהצלחה !!!