טוב אם עדין לא הכנתם את הדבר המושלם
הזהההה אז רוצו להכיו בכלום עבודה
מאת – אריאלה אביטן
המרכיבים –
חבילת עלי פילו
כוס וחצי טחינה גולמית
כוס וחצי אבקת סוכר
כוס וחצי בוטנים טחונים
מעט ציפורן טחון
רבע כפית קינמון
אופן ההכנה –
לערבב לעיסה אחידה את כל מרכיבי המלית.
לרסס בשמן כל עלה כאשר הוא מקופל לחצי.
לשים מהמילוי ולסגור כמו סיגר ארוך.
לסמן לחיתוך ולאפות על חום של 160 מעלות בתבנית עם נייר אפייה עד שזה זהוב ויפה.
לפזר אבקת סוכר ובהצלחההה!
שבוע מצויין!
2 תגובות על “עוגיות סיגר טחינה ובוטנים אין טעים מזה”
כמה זמן העוגיות נשארות פריכות וטריות??
בקופסה הן נשארות אפילו יותר משבוע