קטגוריות
Uncategorized טבעוני צמחוני ראש השנה

טיפ לפוטטוס הכי טעימים בעולם באחריות 🥔

Galit ben aharon

טיפ לפוטטוס הכי טעימים בעולם באחריות 🥔

מאת – Galit ben aharon

המרכיבים –

10 תפוחי אדמה חתוכים לפלחים

כפית אבקת סודה לשתייה

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

רבע כוס שמן זית

כף פפריקה

כף מיונז (להגשה טבעונית אפשר לוותר אך זה מומלץ!)

חופן פטרוזיליה

גרידת לימון

אופן ההכנה – 

דבר ראשון מחממים תנור על ל180 מעלות.

לוקחים את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים שמנים.

בינתיים ממלאים סיר עם מים רותחים.

אחרי שהמים רותחים מוסיפים את כפית הסודה לשתיה!

טיפ נהדר לריכוך נהדר של תפוחי האדמה.

בזמן שהמים רותחים שמים את תפוחי האדמה לבישול של 5

דקות.

בינתיים מכינים בקערה את התיבול , נשים את השמן ושאר

המרכיבים ונערבב היטב.

מהרגע שהתפוחי אדמה מוכנים מעבירים כשהם חמים ומערבבים

טוב טוב .

מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים בערך 40 דקות או עד

שמוכן.

לבסוף מפזרים את הפטרוזליה הקצוצה ומלא גרידת לימון.

להכין מטבל של איולי פלפלים בצד וזה חלום.

לעוד מתכונים עם תפוחי אדמה לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version