קטגוריות
בשר חגים קציצות ראש השנה

איך להכין את הבשר של אולמות האירועים

 

אילנית בניזרי

 

המתכון לבשר כמו באולמות אירועים

מנה מהממת לכל חג או שבת או אירוע

תשמרו ותשתפו !

המתכון של האלופה אילנית בניזרי 

 

המרכיבים-

נתח צלי כתף 5

לבישול הבשר-

בצל גדול

עלה דפנה גרגירי פלפל אנגלי – מעט כורכום פפריקה

מלח פלפל

לבישול הציר –

סלסלת פטריות קטנות

2 שקיות ערמונים בוואקום

2 בצלים פרוסים

כוסברה קצוצה

2 כפות רוטב ברביקיו או טריאקי

פלפל שחור גרוס

כפית כורכום

פלפל לבן מעט

שקית אבקת צלי (או מרק פטריות או בצל כף גדושה)

כפית דבש

אופן ההכנה –

את הבשר סוגרים בסיר עם שמן מוסיפים מים בצל פלפל אנגלי תבלינים ומים.

מבשלים שעתיים או יותר עד שרך.

אפשר לבשל בסיר לחץ

מסננים מהנוזלים ושומרים אותם בצד.

מקררים טוב את הנתח .עדיף במקרר.

לאחר קירור פורסים לפרוסות.

הכנת הציר –

מטגנים בצלים מוסיפים תבלינים את הבשר ו2 כוסות נוסלי הבישול.

מבשליפ חצי שעה.

מוסיפים את הפטריות והערמונים וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.

מערבבים את אבקת הצלי (או מרק פטריות ) עם כוס מים רותחים שופכים לתוך הסיר .

מערבבים ונותנים עוד חצי שעה בישול .

אפשר להוסיף מהציר אם חסר נוזלים.

בתאבון

מנה של חתונות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version