קטגוריות
צמחוני

המתכון לפסטה אדומה – האוכל של אמא

 

אושרת שמואל
המתכון של אמא לפסטה אדומה
מאת אושרת שמואל
הילדים ממש אוהבים
המרכיבים-
בצל קצוץ
2 שיני שום
עגבנייה
2 כפות גדושות רסק עגבניות מרוכז
מלח
פלפל שחור
מעט מרק עוף
כפית פפריקה בשמן
חבילה פסטה
אופן ההכנה –
מתחילים בטיגון של בצל בשמן  ,
כשהבצל מתחיל להשחים מוסיפים שתי שיני שום קצוץ.
מוסיפים מלח , פלפל שחור , מרק עוף , פפריקה בשמן.
חצי כוס מים .
מבשלים על אש קטנה לפחות רבע שעה עם מכסה סגור.
במקביל מרתיחים פסטה עם מים ומלח.
כשהפסטה מוכנה מסננים את הנוזלים מעברים לסיר עם הרוטב להמשך בישול עוד כ – 10 דקות עם מכסה סגור. מידי פעם לערבב.
יוצא מושלם ועסיסי .
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version