קטגוריות
עוף

כנפיים בברביקיו כמו שאני אוהבת – הכי טעים שיש

צפנת קורדובה

כנפיים בברביקיו כמו שאני אוהבת – הכי טעים שיש

מאת – צפנת קורדובה

המרכיבים – 

2 קילו כנפיים

מעט מלח

כף שטוחה תבלין “על האש”

2 כפות שמן זית

כף פפריקה

כף רוטב ברביקיו

שומשום בהגשה

 

אופן ההכנה – 

בקערה גדולה נשים את כל הכנפיים ונבזוק מעל את כל

מרכיבי התיבול.

נעביר לתבנית בצורה מסודרת את הכנפיים

ונאפה בתנור שחומם מראש ל250 מעלות

כ20 דק’.

מומלץ להגיש יחד עם תוספת כמו פתיתים או אורז.

לעוד מתכוני עוף לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version