קטגוריות
בשר

זו השיטה להפרדת עלי כרוב בקלות לממולאים 

זו השיטה להפרדת עלי כרוב בקלות לממולאים טיפ חשוב לבחירת כרוב! ביחרו כרוב יחסית גדול עם עלים מעט רופפים ולא מהודקים מידי. מאת – אהובה אדרי המרכיבים –  כרוב גדול מפורק לעלים למלית הכרוב: חצי קילו בשר טחון בצל חתוך לקוביות עגבנייה מגורדת 2 שיני שום כתושות חופן שמיר קצוץ מלח ופלפל שחור לפי הטעם […]

קטגוריות
טבעוני עוגות עוגות שוקולד עוגות שמרים עוגיות

מתכון לרוזלך מהירים של קפה לנדוור – כי צריך משהו מתוק ליד הקפה

רוזלך כי צריך משהו מתוק ליד הקפה המרכיבים –  קילו קמח 4 כוסות מים כף שמרים יבשים כף מלח 3/4 כוס שמן זית או רגיל למילוי : ממרח  נוטלה אפשר גם לשים שוקולד פרווה אופן ההכנה –  במיקסר עם וו לישה , נשים את כל מרכיבי הבצק למעט המלח והשמן. נלוש כ5 דק’ ונוסיף את […]

קטגוריות
חגים סלטים צמחוני

כרוב סגול כמו בסופר – ולמה כדאי לכלול כרוב סגול בתפריט?

כרוב סגול כמו בסופר – ולמה כדאי לכלול כרוב סגול בתפריט? מאת – גולדי רחל זגורי המרכיבים –  כרוב סגול קטן 3/4 כפית מלח 3 כפות גדושות מיונז איכותי איזה שאתם אוהבים 3 כפות מיץ לימון כפית סילאן או מייפל (לא סוכר ולא דבש) אופן ההכנה – ראשית חותכים את הכרוב לרצועות דקות מאוד, כמה […]

קטגוריות
עוגיות ראש השנה

עוגיות רייבה מרוקאיות – העוגייה המושלמת שנמסה בפה

עוגיות רייבה מושלמות למתכון מאת – אסתי זוהר מטבח אותנטי המרכיבים- 1 כוס שמן 2 כפות שקדים טחונים או קוקוס 1 כוס פחות כף אבקת סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 שקית אבקת אפיה 3/4 2 כוסות קמח אופן הכנה- ללוש את על המרכיבים יחד ,את הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק חלק […]

קטגוריות
חגים חלבי עוגות גבינה עוגות שוקולד

עוגת רושם לעצלנים שתוכלו להכין לחג הקרוב

עוגת רושם לעצלנים שתוכלו להכין לחג הקרוב מאת – צליל אוחנה המרכיבים –  חבילת ביסקוויטים 100 גרם חמאה מומסת 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ”ל סה”כ) חבילת שוקולד מריר 4 כפות חלב חבילת שוקולד לבן 4 כפות חלב אופן ההכנה –  תחילה, טוחנים את הביסקוויטים לפירורים, מוציאים את תערובת הפירורים לקערה ומוזגים את החמאה המומסת. […]

קטגוריות
חלבי עוגות עוגות שוקולד עוגיות ראש השנה

כדורי שוקולד הכי טעימים שהכנתי

  כדורי שוקולד הכי טעימים שהכנתי מאת –מאיה בוטראשווילי מתכון של אילנה טל המרכיבים- 500 גר’ פתי בר 4 כפות שוקולית כף קקאו כף סוכר 125 גר’ חמאה  מומסת 250 גר’ שמנת מתוקה 38% אופן הכנה – את הפתי בר טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים האחרים מערבבים היטב – אפשר לחמם קצת עד שהכל […]

קטגוריות
חלבי צמחוני

זה עתה יצא מהתנור – בורקיטס בלקני במילוי תפוח אדמה וגבינות

זה עתה יצא מהתנור – בורקיטס בלקני במילוי תפוח אדמה וגבינות מאת – Malka Mali Marco המרכיבים –  2 כוסות שמן כוס וחצי מים  (כוס חד פעמית חמה) כפית מלח קילו קמח מנופה למילוי: 3 תפוח אדמה בנוני מבושלים חבילת גבינה בולגרית 4 כפות גבינה לבנה ביצה ושומשום לציפוי אופן ההכנה –  את כל מרכיבי […]

קטגוריות
עוף

סודות העוף בגריל כמו בסופר

סודות העוף בגריל כמו בסופר מאת – מעיין מורדכי המרכיבים –  קילו כרעיים חתוכות ושטופות 4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים גס 2 בצלים גדולים חתוכים גס 6 שיני שום 2 כפות סילאן 2 כפות דבש 2 כפות מלאות פפריקה כפית כורכום 5 כפות צ’ילי מתוק כף שטוחה אבקת מרק עוף מלח ופלפל שחור לפי הטעם […]

קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה

חיתוכיות פקאן פרווה חטיף מושלם לחג

  חיתוכיות פקאן פרווה חטיף מושלם לחג מאת – ליטל אשואל המרכיבים –  תבנית מרובעת לבצק: כוס קמח לבן מנופה 100 גרם מחמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות 100 גרם אבקת סוכר כפית אבקת אפייה 4 כפות שמנת צמחית   לטופ פקאן: 250 גרם פקאן גרוס (לא טחון) 100 גרם מחמאה מומסת חצי כוס סוכר חום […]

קטגוריות
חלבי צמחוני

המושלמת שבפשטידות – כרישה וגבינות

  המושלמת – פשטידת כרישה וגבינות מאת – Adina Batash מהיר טעים וקל המרכיבים- 2 כרישה 1 גבינה קוטג׳ 100 גרם גבינה צהובה מגורד 1 שמנת חמוצה/ יוגורט 250 גרם גבינת פטה / בולגרית 2 כפות גדושות של קמח תופח 2 גבעולי בצל ירוק פלפל שחור מלח במידת הצורך 4 ביצים אופן הכנה – כרישה […]

Exit mobile version