כך תכינו אסאדו חלומי בתנור – ארוחה מושלמת לשבת המתכון של סיגלית עמגר “אסאדו – חוויה קולינרית שפשוט אסור לפספס! יש משהו קסום באסאדו. הריח המפתה שמתפשט במטבח, המראה המושלם של הבשר הזהוב והפריך, והטעם העשיר והעמוק שפשוט נמס בפה. קדרת אסאדו היא לא סתם ארוחה, היא חוויה שלמה, מסורת משפחתית וסימן לאירוח חם […]
שיהיה לכם יום מתוק 🤩 העוגה הזו פשוט נהדרת עוגת שוקולד בחושה פשוט מ-ש-ג-ע-ת מאת נועם זיגדון המרכיבים – 2 ביצים L 1 וחצי סוכר 1 כוס שמן 3/4 כוס שוקולית 1/3 כוס קקאו 1 כפית נס קפה 2 כוסות מים חמימים 1 כפית תמצית וניל 2 וחצי כוסות קמח 1 שקית אבקת […]
שבלולי שמרים פרווה קל וטעים המרכיבים – ק”ג קמח כפית מלח חצי כוס סוכר סוכר וניל 2 כפות שמרים יבשים חצי כוס שמן 2 ביצים כ 2.5 כוסות מים לתערובת המילוי – כוס סוכר 2 כפות קקאו כף קינמון אופן ההכנה – את כל המרכיבים לשים במיקסר . ללוש את לבצק אחיד כ 10 […]
עוגיות טחינה קלות ומהירות פשטות מנצחת המתכון הותיק שאני מכינה שנים רבות שימו לב לתת לעוגיות להתקרר ורק אז לגעת בהן המרכיבים – 200 גר חמאה רכה או למי שרוצה כל תחליף שיש לפרווה כוס טחינה גולמית כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 2 וחצי כוסות קמח חצי שקית אבקת אפייה אופן הכנה […]
אמפנדס ממולא בבשר מעדן – ספרו לי איך יצא? מאת – שרי חכמון המרכיבים – לבצק: 3 כוסות קמח חצי כוס מים שליש כוס שמן כפית מלח כף סוכר למלית הבשר: חצי קילו בשר בקר טחון 2 בצלים קצוצים 2 גבעולי בצל ירוק 2 ביצים קשות 10 זיתים קצוצים כף אורגנו יבש כף פפריקה […]
גביניות מבצק עלים זה קל להכנה קראנצ’י וטעים טעים מזכיר לי ממש ילדות בטעם של פעם המרכיבים – בצק עלים עדיף סוג משובח מחמאה מילוי גבינה – טוב טעם חבילה גבינת שמנת אריזה 3/4 כוס סוכר 2 כפות אינסטנט פודינג וניל ביצה כפית וניל איכותית אופן הכנה – לערבב את חומרי המילוי. לפתוח בצק ולחלק […]
כמו מוס נמסה לתוך הפה והמתכון של מלי מאירוב המרכיבים – לעוגת השוקולד- 3 ביצים 3/4 כוס שמן 3/4 כוס סוכר גביע שמנת חמוצה כפית רום 3/4 כוס שוקולית חצי כוס קוקוס כוס קמח שקית אבקת אפייה קרם – שמנת מתוקה אינסטנט פודינג וניל חצי כוס חלב ציפוי – 150 גר שוקולד לבן חצי כוס […]
מתכון לספינג’ של מלי המרכיבים – קילו קמח חצי כוס סוכר 2 כפות שמרים 4 כוסות מים חצי כף מלח אופן ההכנה – לערבב קמח עם שמרים וסוכר להוסיך מים בהדרגה ואחר כך מלח . צריך להגיע לבצק נוזלי ורך. לשמן בצק ולתת שעה וחצי תפיחה לאחר מכן שוב להוריד נפח ועוד תפיחה של […]
אין ארוחה בלי הסחוג שלי
אין ארוחה בלי סחוגחריף זה החיים המתכון של ליאת טל המרכיבים – חצי קילו פלפלים חריפים- (2 מהם אדומים ) 2 ראשי שום צרור כוסברה ככפית מלח כפית שמן זית או רגיל אפשר גם כמון לפי טעם אישי אופן ההכנה – את כל המרכיבים לטחון יחד בקוצץ ירקות או מעבד מזון. לתבל בתבלינים והשמן. […]
עוף צלוי עם תפוחי אדמה איזה ריח שגעון.. מאת – אילנית כרבי המרכיבים – 3-4 תפוחי אדמה קילו שוקיים של עוף 4 בצלים חתוכים לחצי 2 כפיות שום כתוש כף שטוחה של כורכום 2 כפות דבש/סילאן כף מרק עוף מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם מעט פטרוזליה ובזיליקום יבשים 2 כפות סויה אופן ההכנה – […]