קטגוריות
Uncategorized עוגות שמרים

רוזלך כמו בקפה לנדוור

זיוה כהן
רוזלך- זיוה כהן
בצק שמרים קליל ממולא בנוטלה בדיוק כמו שמגישים בלנדוור!
מצרכים לבצק-
כוס חלב פושר
כף שמרים יבשים
שתי כפות סוכר
חצי כוס שמן זית/ קנולה
ביצה 1
1/2 3 כוסות קמח לבן (חצי כוס להוסיף רק אם נדרש הכל תלוי בקמח)
למריחה נוטלה
אופן ההכנה:
לערבב הכל ביחדולהפעיל מקסר וו לישה כ- 5 דקות.
להניח להתפחה קלה הבצק לא תופח יותר מידי אלא מעט.
לאחר לחלק לשלשה כדורים.
לרדד כל שליש ולמרוח נוטלה לגלגל לרולדה ולפרוס פרוסות , להניח על נייר אפיה במרווחים.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד הזהבה ממש קלה בשוליים שהרוזלך ישארו בהירים.
להוציא מהתנור לקרר ולבזוק אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version