קטגוריות
עוף ראש השנה

מתכון לעוף ממולא וחגיגי- עוף בשקית קוקי

עוף ממולא מאת – Diana Rachmani
המתכון קל להכנה והכי חשוב טעים
מתכון לעוף ממולא
המרכיבים –
עוף שלם
בצל קצוץ אחד
6 שיני שום חתוך לקוביות
חצי כוס פירורי לחם (בפסח אפשר להשתמש בפירורי מצה )
חבילה של ערמונים/פטריות
חצי כוס יין אדום
חצי כוס דבש
2 כפות ג’ינג’ר טרי קצוץ
רבע כוס סויה
רבע כוס שמן זית
עלי טימין
מעט מלח
מעט פלפל גרוס
אופן הכנה –
מערבבים את הדבש,רוטב סויה ,ג’ינג’ר,שום חתוך,מלח ופלפל ומעסים את העוף טוב טוב ומשאירים בטמפרטורת החדר כשעה .
מלית לעוף:
מטגנים את הבצל הקצוץ ב3 כפות שמן זית
מוסיפים 3 שיני שום חתוך לקוביות ואת הערמונים ומטגנים קלות .
מוסיפים 1/2 כוס יין אדום ומאדים על אש גבוהה ומעבירים לקערה ומוסיפים את הפירורי לחם (קמח מצה ).ומערבבים ומקררים .
ממלאים את העוף וסוגרים עם קסמי שיניים ומכניסים לשקית קוקי לשעה וחצי .
לאחר שעה וחצי פותחים פתח ונותנים לעוף להשחים  מספר דקות.

מתכון לעוף ממולא וחגיגי

תגובה אחת על “מתכון לעוף ממולא וחגיגי- עוף בשקית קוקי”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version