קטגוריות
עוף ראש השנה

עוף צלוי בריבת בצל

חגית סלימי

עוף צלוי בריבת בצל

עוף בריבת בצל
זה הכי מושלם!!!
מתכון מאת – חגית סלימי מזור
מינימום תבלינים מקסימום טעם
עוף בריבת בצל/חגית סלימי
המרכיבים-
5 בצלים גדולים חתוכים לחצי ופרוסים לפרוסות
6 חלקי עוף (שמתי 3 כרעיים שהפרדתי)
רבע כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כף גדושה מרק עוף
חצי כפית מלח
אופן ההכנה –
להתחיל בטיגון הבצל. צריך סבלנות
לשים בסוטאז’ (סיר נמוך ורחב) רבע כוס שמן. אחרי שהשמן חם להוסיף את הבצלים הפרוסים ולהנמיך את האש. לערבב כל כמה דקות עד שהבצל משחים יפה. לי לקח בערך חצי שעה.
להזיז את הבצל הצידה ולשים את חלקי העוף עם העור כלפי מטה. לכסות ולבשל על אש בינונית כ 10 דק. זה השלב להשחים את העוף היטב ולתת לו להפריש מים.
להפוך את העופות, לסדר מעליהם את הבצלים.
לקחת חצי כוס מים רותחים, כף אבקת צרק וחצי כפית מלח לערבב ולשפוך לסיר בין העופות. לסגור את המכסה ולבשל על אש קטנה כשעה.

תגובה אחת על “עוף צלוי בריבת בצל”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version