קטגוריות
Uncategorized

עוגת טורט תפוזים ופאקנים

 

נעומי ברוכין

עוגת טורט תפוזים ופאקנים

קלה להכנה!רכה אוורירית!
הקרדיט למתכון –נעומי ברוכין
עוגת טורט תפוזים ופאקנים אורירית
המרכיבים-
6 ביצים
שקית אבקת אפיה/ שתי כפות
שקית סוכר וניל או כף תמצית ווניל
אחד וחצי כוסות סוכר
שלושת רבעי כוס שמן
שלושת רבעי מיץ תפוזים או מים
שתי כוסות וחצי קמח
כוס פאקנים קצוצים
מיפל סירופ
אופן ההכנה –
להקציף ביצים שלמות עם סוכר עד שמקבלים קצף יציב ולבן 8-10 דקות. להוסיף ווניל ושמן בזיגוג. להוסיף מיץ תפוזים. להוסיף את היבשים, כולל הפאקנים עד שמקבלים בלילה חלקה.
ליצוק את הבלילה לתבנית משומנת – עם חור באמצע 26 עגולה .
לאפות בתנור שחומם מראש 180
ל40 דקות.
לחמם בסיר קטן את המייפל לדקה או שתיים. להפוך על מגש את העוגה, בעודה חמימה. להבריש מייפל ומעל לפזר אגוזים קצוצים.
נעומי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version