מתכון לקציצות כרובית
מאת – עופרה מרציאנו
המרכיבים –
כרובית
3 תפוחי אדמה
4 ביצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית כורכום
אופן ההכנה –
לקחת את הכרובית להפריד מעט לפרחים ולשים בסיר עם מים רותחים ומלח ולבשל 5 דקות ולאחר מכן לסנן ולמעוך.
במקביל לשים גם את תפוחי האדמה לבישול במים רותחים, לבשל עד לריכוך, לסנן ולמעוך.
את הכרובית ותפוחי האדמה המעוכים לשים ביחד בקערה ולהוסיף את הביצים ולאחר מכן לתבל.
מומלץ לתת לתערובת לנוח כשעה לספיגת טעמים.
לקחת מחבת עם שמן ולטגן את הקציצות עד השחמה .
בהצלחה!
2 תגובות על “מתכון לקציצות כרובית”
תודה רבה על המתכונים המנעולים
הכי שמחים