עוגיות רעידת אדמה- שחיתות!!!!
שוקולד זה החיים
איך אני אוהבת
המרכיבים-
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
1/2 1 כוסות קמח
100 ג’ שוקולד צ’יפס
אופן ההכנה-
מערבבים בקערה היטב קקאו, סוכר ושמן. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב. מוסיפים את הקמח, א”א ומלח ומערבבים היטב. שופכים לקערה גם את השוקולד צ’יפס, מאחדים את כל התערובת.
הבלילה תהיה קשה לערבוב וזה בסדר.
מצפים בניילון נצמד, ומכניסים למקרר לשעה לפחות (אני מכינה בערב ומכניסה ללילה שלם ובבוקר ישר מכניסה לתנור).
מכינים בצלחת אבקת סוכר, לאחר שהבלילה התקשתה מוציאים מהמקרר, יוצרים כדורים, מגלגלים הרבה באבקת סוכר ומסדרים בתבנית של התנור על נייר אפיה עם רווחים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל10 דקות בדיוק!! אחרי האפיה מחכים 10-15 דקות שהעוגיות יתקשו.
העוגיות רכות ונימוחות בפנים!
אגב לגבי האפיה ממליצה לא להשאיר דקה יותר..