קטגוריות
עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת תפוזים רכה וכה טעימה עם מרכיב סודי

מאיה בוטראשווילי

זוהי עוגת התפוזים הכי טעימה שתכינו

היא רכה וטעימה ויש בה מרכיב שמשנה את ההבדל וגורם לעוגה להיות כזו טעימה

מאת – מאיה בוטראשווילי מתכון של רונית פרץ

המרכיבים

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

כוס שמן

כוס וחצי קמח תופח

שקית אינסטנט פודינג וניל

חצי כוס קוקוס

כוס מיץ תפוזים

גרידה של התפוז

אופן ההכנה

נקציף ביצים עם סוכר .

נוסיף מיץ שמן ואחר כך את כל היבשים .

נערבב לאחידות

נעביר לתבנית 170 מעלות 50 דקות

נכין סירופ

חצי כוס סוכר

חצי כוס מים להרתיח עד שנמס נוסיף כף דבש

נרטיב את העוגה לאחר אפייה.

בתאבון

6 תגובות על “עוגת תפוזים רכה וכה טעימה עם מרכיב סודי”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version