קטגוריות
עוגיות

עוגיות יויו בדבש

עוגיות יויו מעלפות רכות וטעימות   המרכיבים– 500 גרם קמח 100 גרם סוכר 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל גרידה של תפוז שלם 2 טיפות מי פריחת תפוזים (מי זהר) 120 מ”ל (1/2 כוס) כוס שמן 3 ביצים גדולות שמן לטיגון סירופ: 2 כוסות מים 2 כוסות סוכר מיץ מלימון 2 טיפות מי […]

קטגוריות
Uncategorized לביבות צמחוני קציצות ראש השנה

לביבות תפוחי אדמה, הלטקס המושלמת לחנוכה

אלה הלביבות הכי טעימות של חנוכה לטקס מושלמת מאת – עדינה בטש לביבות תפוחי אדמה מראש אומרת תכפילו כמות   המרכיבים – 4 תפוחי אדמה 2 ביצים מלח פלפל שחור מעט כורכום לא חובה מרק עוף – לא חובה כף קמח מצה או רגיל או פירורי לחם אפשר להוסיף בצל מגורד או 2 בצלים ירוקים […]

קטגוריות
סלטים

סלט חצילים כפרי – אחד הטעימים

  סלט חצילים כפרי  / אריאלה גולדמן זה אחד הטעימים   המרכיבים- 2 חצילים פלפל חריף ירוק גמבה פרוסה שיני שום מלח לימון אופן ההכנה – לחתוך חצילים לפרוסות ואז לחצי. לפזר קצת מלח. להשאיר כמה דקות ולספוג נוזלים. לחמם שמן לטיגון עמוק. לטגן את חצילים (שיטה טובה כדי לא לספוג שמן תוכלו לטבול בחלבון […]

קטגוריות
עוגיות

כל העוגיות מאותו בצק – פשוט בצק מעולה

  זה בצק פריך מעולה שמתאים לכל סוגי העוגיותמאת טובה ניסים עוגיות נמסות בפה .הכל מאותו בצק. מעמולים,אוזני המן,  ירח,מגולגלות . המרכיבים- 2 וחצי  חב ‘ חמאה או מרגרינה – 500 גרם חצי כוס סוכר. 2 שקיות סוכר וניל. קילו קמח 1 אבקת אפיה. חצי כוס מים קורט מלח אופן ההכנה- בקערת המיקסר. לשים את […]

קטגוריות
Uncategorized

זלבייה – הסופגנייה התימנית – אמא’לה כמה שזה טעים

  זלביה – היא הסופגניה התימנית דומה קצת לספינג’ אבל טעים ברמות מאת – נורית ג. המרכיבים- חצי קילו קמח כף גדושה שמרים יבשים 2כפות סוכר  3/4 כפית מלח כ-2 כוסות מים פושרים. אופן ההכנה- בקערה לערבב קמח מנופה שמרית וסוכר .להוסיף מים ומלח. מערבבים בידיים כמה דקות הבצק צריך להיות רק  ונעים. . לכסות […]

קטגוריות
חלבי צמחוני

לערבי חנוכה – פשטידת ברוקולי מהירה וקלה

פשטידת ברוקולי קלי קלות. מאת – לאה נגבי המרכיבים – 30 ג’ חמאה 3 כפות  שמן זית 1 בצל גדול קצוץ 500 ג’ ברוקלי חתוך לחלקים קטנים ( או טרי או קפוא) קוטג’ 250 גר’ גבינה לבנה 250גר’ 150 גר’ גבינה צהובה מגוררת צרור עירית קצוצה (שמתי בצל ירוק) 3 ביצים 2 כפות גדושות קמח […]

קטגוריות
Uncategorized

בצק שמרים מושלם מתאים לכל סוגי הסופגניות

זה בצק אחד שמתאים לכל הסופגניות ,דונאטס קוראסון וכדומה. גם למיני סופגניות מילוי כל מה שאוהבים. את הדונאטס ממליצה לטבול עם סוכר וקינמון זה הכי טעים   בצק אחד למטוגנים של חנוכה המתכון לפי אתי ממן   המרכיבים – קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים 2 ביצים חצי כוס סוכר רבע כוס שמן חצי כפית […]

קטגוריות
Uncategorized

המרק הכי טעים שהכנתי

  זה המרק הטעים ביותר שהכנתי מאת -inbal cohen מתכון למרק עוף עם ירקות וסולת המרכיבים- 4 שוקי עוף או חלקים אחרים גזר תפוח אדמה בצל קישוא 3 שיני שום בטטה דלעת 4 עלי כרפס מעט פטרוזיליה ,שמיר מלח פלפל שחור מעט כורכום מעט מרק עוף רבע כוס סולת אופן ההכנה – להרתיח מים עם […]

קטגוריות
Uncategorized

סופגניות אשל של פעם הטעימות ביותר

סופגניות אשל לחנוכה- מאת – נופר אהרון – לפי כוס מידה המרכיבים- כוס וחצי קמח תופח 3 כפות סוכר 1 סוכר וניל או כפית תמצית וניל גביע  אשל או שמנת או יוגורט( 200 מ״ל) ביצה אופן ההכנה – לערבב הכל היטב לעיסה ללא גושים בסיר קטן לחמם שמן על להבה גבוהה , כשהוא מתחמם להוריד […]

קטגוריות
עוגות עוגות שוקולד

איך להכין עוגת שוקולד מדהימה פשוט נמסה בפה

עוגת שוקולד נמסה בפה והסוד תוסיפו קמח שקדים לתערובת העוגה פשוט נמסה לפה מאת – מיכל אלבז המרכיבים– כוס קמח כוס קמח שקדים כוס שוקולית פחות כף אבקת אפייה 4 כפות גדושות קקאו כוס סוכר כוס שמן חצי שמנת מתוקה 5 ביצים רבע כוס חלב   אופן ההכנה – לערבב יבשים בקערה לחוד. במיקסר להקציף […]

Exit mobile version