קטגוריות
חגים עוגות עוגות פרווה

את המתכון לעוגה קיבלתי מהמשפחה של בעלי שעבר דורות במשפחה

Mali Malin Mor Yossef
בלי קמח תופח, פשוטה להכנה , והאמת הכי טעימה שיצאה לי בחג הזה, אוורירית, גבוהה, ולא מסובכת
מתכון שעובר במשפחה
אפשר לקשט בקצפת
מאת – Mali Malin Mor Yossef
המרכיבים – 
6 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס קמח תפו”א
כוס קמח מצות דק לעוגות
שקית אבקת אפייה
סוכר וניל
חצי כוס מים או מיץ תפוזים
אופן ההכנה – 
את הביצים נפריד ונתחיל להקציף במיקסר את החלבונים עם הסוכר.
נוסיף בהדרגה את כל המרכיבים חלמונים ,מים  השמן וקמחים .
לאחר שהכל אחיד
 נמזוג את המסה של העוגה לתבנית מרובעת  בינונית או עגולה 26 .
נכניס לתנור שחומם מראש על 160-170 מעלות
למשך 45 דק’.
בהצלחה !!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version