קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה עוגות שיש

עוגת שיש היסטרית עם טיפ להצלחה

Noa Aloni
עוגת שיש היסטרית גבוהה ורכה !!
תבנית אנג’יל 26
עוגת שיש אוורירית! רכה! ונמסה בפה!! מתכון שתמיד מצליח!!! כל אחת יכולה!!
סוד ההצלחה לעוגה הזאת וכמעט ולכל עוגת טורט או תפוזים, גבוהה!! ורכה!! הוא לא להקציף את החלבונים יותר מידי!! שיהיה במרקם של קצת יותר משמנת חמוצה!!
מתכון של נעמי ברוכין
מאת – Noa Aloni
המרכיבים – 
6 ביצים
1 + 1/2 כוסות סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מים או מיץ תפוזים
2 +1/2 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
אופן ההכנה – 
להפריד ביצים, ולהקציף את החלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה.
לא להקציף את החלבונים יותר מידי!! שיהיה במרקם של קצת יותר משמנת חמוצה!!!!
להוסיף לחלמונים 1/2 כוס סוכר, תמצית וניל, שמן, מים או מיץ תפוזים,
ובסוף להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
בתנועות עטיפה להוסיף את קצף החלבונים למרקם אחיד.
לשמן תבנית ולשפוך 3/4 מהעיסה פנימה
ל1/4 הבלילה הנוסף להוסיף חצי כוס קקאו. (אפשר גם להוסיף כפית גדושה של נס קפה) ולערבב בתנועות עטיפה.
לשפוך את הבלילה החומה לתבנית ולערבב קלות בעזרת סכין.
לשים בתנור על 180 מעלות כ35-45 דקות.
בהצלחה !!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version