קטגוריות
בשר קציצות

הסוד לרכות ותוך 10 דק’ יש לכם קבב מושלם

אסתר סמרנו
הסוד לרכות ותוך 10 דק’ יש לכם קבב מושלם
מאת – אסתר סמרנו
המרכיבים – 
קילו בשר בקר טחון עם שומן כבש איכותי (זה חשוב!)
2 בצלים גדולים מגורדים/טחונים
כמות יפה של פטרוזיליה קצוצה
כף כמון
חצי כפית קינמון
כפית מלח
קצת פלפל שחור
2 כפות שמן זית
והסוד לקבב רך הוא לקחת כפית אבקת סודה לשתייה עם טיפה מים!
קבב עם שומן כבש היא מנה קלה להכנה וטעימה להפליא, שתגרום לכל אורח להתלהב. אז בפעם הבאה שאתם רוצים להכין ארוחה מיוחדת, אל תשכחו לנסות את המתכון הזה!
אופן ההכנה – 
לתערובת הבשר יש לשפוך את כל המרכיבים , ולערבב היטב עד שהבשר מפריש מהחלבון שלו אך לא יתר על המידה.
וזהו! זה מה שאני עושה בשבילי זה מתכון מנצח שווה לנסות!
בשלב הזה ניתן להפוך כבר לקציצות קבב,
אם אתם רוצים ויש לכם זמן אפשר לתת לתערובת מנוחה במקרר או מנוחה בתור קציצות קבב כבר. את הקבב אפשר לצלות איך שרוצים , גריל גז/פחם, מחבת או אפילו בתנור על חום גבוה.
הוא יוצא פשוט מושלם , תנסו!
בהצלחה!
בקטנה על קבב – 

קבב עם שומן כבש הוא מאכל אהוב במטבחים רבים ברחבי העולם, וידוע בטעמו העשיר והעסיסיות שלו.

שומן הכבש מוסיף רכות וטעם ייחודי לקבב, ומעניק לו מרקם רך ונימוח במיוחד.

השתמשו בבשר טרי ואיכותי, עם כמות נדיבה של שומן כבש.

ניתן להשתמש בנתח שפונדרה, צוואר או כתף, המכילים כמות יפה של שומן.

טחנו את הבשר גס, כך שיישארו בו גרגירים קטנים של שומן.

זה יעניק לקבב מרקם מעניין וטעם עשיר יותר.

השיטה המומלצת! צלו את הקבבים על גריל פחמים או גריל גז חם, תוך כדי הפיכה תכופה, עד שהם מזהיבים מכל הצדדים.

הגישו את הקבבים חמים לצד ירקות טריים, פיתה, טחינה, סלט ירקות או אורז.

בתאבון!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version