קטגוריות
חלבי לביבות עוגיות צמחוני

טוסט צרפתי בטעם של פעם

טעם של פעם מי אוהבת? מאת –  Shiran Stolerman Gabay איך מכינים? הכי פשוט בעולם המרכיבים –  חלה של שבת 2-3 ביצים מעט חלב מעט מלח אופן ההכנה –  את החלה פורסים לרוסות עבות יחסית. בקערה נשבור את הביצים נוסיף את החלב והמלח ונערבב טוב . טובלים בביצה ומטגנים במחבת עם שמן ואפשר גם עם […]

קטגוריות
בשר חגים

תקשיבו !!! זה בורקס בשר שלמות

  בורקס בשר שלמות! מאת – דיקלה מורציאנו המרכיבים –  חבילת עלי פילו מופשרת לילה במקרר 700 גרם בשר טחון 2 בצלים קצוצים 2 שיני שום קצוצים חופן פטרוזיליה קצוצה חופן צנוברים מלח ופלפל שחור לפי הטעם כפיצת שטוחה פפריקה מעט כמון מעט אגוז מוסקט אופן ההכנה –  שמים שמן במחבת, מטגנים את הבצלים עם […]

קטגוריות
Uncategorized חלבי טבעוני

חציל בתנור כמו המטוגן עם דגש חשוב להצלחה

חציל לא חייב לטגן אפשר בתנור! מאת – חני אלקיים המרכיבים – 2 חצילים מעט מלח שמן זית או רגיל נייר אפיה אופן ההכנה – הכי חשוב לחתוך עבה! לפחות ס”מ ! למרוח בנייר פרגמנט שמן זית וגם על החציל ולאפות אפייה רגילה ב200 מעלות ולהפוך את החצילים. לחתוך עבה, אפילו 2 ס”מ, אם לא […]

קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה עוגות שיש

עוגת שיש היסטרית עם טיפ להצלחה

עוגת שיש היסטרית גבוהה ורכה !! תבנית אנג’יל 26 עוגת שיש אוורירית! רכה! ונמסה בפה!! מתכון שתמיד מצליח!!! כל אחת יכולה!! סוד ההצלחה לעוגה הזאת וכמעט ולכל עוגת טורט או תפוזים, גבוהה!! ורכה!! הוא לא להקציף את החלבונים יותר מידי!! שיהיה במרקם של קצת יותר משמנת חמוצה!! מתכון של נעמי ברוכין מאת – Noa Aloni […]

קטגוריות
Uncategorized

טוב זה נדיר! חטיף שוקולד בכלום עבודה

  טוב זה נדיר!! חטיף שוקולד טעים ללא גלוטן הוא גם פרווה וגם טבעוני מתאים לארוחת יום העצמאות יערית ארוך המרכיבים- 200 גר שוקולד מריר כוס טחינה גולמית 3 כפות סילאן טבעי חצי כוס אגוזי מלך אופן ההכנה – להמיס במיקרוגל 2 חבילות שוקולד 200 גר’ לאחר שהכל נמס להוסיף,כוס טחינה גולמית 3 כפות סילאן […]

קטגוריות
Uncategorized

סלט חצילים רומני

הוא פיקנטי וטעים המרכיבים- 2 חצילים 2 פלפלים אדומים 5 שיני שום 3 כפות חומץ מיץ מלימון כפית סוכר מלח מעט שמן 2,3 כפות אופן הכנה – לקלות את החצילים והפלפלים. לקלוף. לרסק יחד חצילים ופלפלים ולערבב  עם  שום כתוש. להוסיף חומץ,מלח ושמן לטעום ולתבל לפי הטעם .

קטגוריות
בשר חגים עוף

איך לתבל שיפודים כמו במסעדות

על האש פרגית או כבש? תמונה באדיבות – Sima Arbid המרכיבים –  קילו פרגית/כבש/בקר/לבבות כף שטוחה פפריקה כפית פלפל שחור כפית שטוחה מלח רבע כוס שמן שום כתוש לפי הטעם חצי כפית תבלין שווארמה או חוויאג’ למרק אופן ההכנה –  את הבשר נחתוך לקוביות ונשים בקערה. נפזר את התיבול והשמן ונערבב טוב טוב עם הידיים. […]

קטגוריות
Uncategorized

עוגת תותים הצגה! לא תאמינו כמה טעימה ורכה

  עוגת תותים הצגה!!! לא תאמינו כמה טעימה ורכה מאת נוע אלוני אם אתם מתעצלים תקנו תערובת לעוגת טורט מוכנה ותכינו לפי ההוראות ואז קצפת ותותים טריים עם ג’לי להכנת עוגת טורט המרכיבים – 4 ביצים 3/4 כוס סוכר שקית סוכר וניל רבע כוס שמן רבע כוס מיץ או מים קורט מלח כוס קמח כפית […]

קטגוריות
Uncategorized בשר חגים טבעוני סלטים

מטבוחה פטנט בשיטה מהירה וקלה להכנה

סלט עגבניות חריף מאת – אילנית כרבי המרכיבים –  3 עגבניות 2 פלפלים חריפים 2 כפות שמן זית מלח לפי טעם מיץ מחצי לימון/מעט מלח לימון פלפל שחור גרוס מעט כוסברה קצוצה אופן ההכנה –  במקום תהליך הבישול הארוך על הגז, הכנסתי לתנור על 250 מעלות את העגבניות והפלפלים החריפים וצליתי אותם מכל הצדדים , […]

קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי צמחוני

הפשטידה שאתם חייבים להכין

  פשטידת כרישה מדהימה עם גבינות מעלפת מאת – עדינה בטש המרכיבים – 2 כרישות 1 גבינה קוטג׳ 100 גרם גבינה צהובה מגורד 1 שמנת חמוצה / יוגורט 250 גרם גבינת פטה / בולגרית 2 כפות גדושות של קמח תופח 2 גבעולי בצל ירוק חתוכים פלפל שחור מלח במידת הצורך 3 או 4 ביצים אופן […]

Exit mobile version