מגולגלות תמרים!! המרכיבים – מאת – סיון סקטר 500 גרם קמח 1 מחמאה רבע כוס שמן 1 א.אפייה כוס מיץ תפוזים 50 גרם א. סוכר קורט מלח אופן ההכנה – מערבבים את כל מרכיבי הבצק יחד, מקמחים נייר אפייה ומרדדים את הבצק. מורחים מחית תמרים ואו שוקולד או מה שאוהבים. מחממים תנור חום בינוני 170 […]
עוגת תפוחים בחושה לאמצע השבוע 5 דקות עבודה ולתנור מאת – חני קונאשוילי המרכיבים – מתאים ל2 תבניות אינגליש קייק 3 תפוחים 1 כוס שמן 1 כוס סוכר 3 ביצים 1 סוכר וניל כפית תמצית וניל 1 שמנת חמוצה 2 וחצי כוסות קמח 1 אבקת אפייה כפית שטוחה קינמון אופן ההכנה – בקערה לשים את […]
אמאאאאא איזה טעים יצא לייייי החמוצים.. החמוצים מוכנים באותו יום! מאת – מלי מאירוב המרכיבים – קולורבי כרוב כרובית 2 גמבות 3 גזרים פלפל חריף 2 עלי סלרי 6 פלפלים יבשים חריפים 4 שיני שום חצויות לחצי לתחמיץ (אני הכפלתי כמויות כיוון שהצנצנת גדולה): 4 כוסות מים כוס וחצי חומץ כף שמן 5 כפיות מלח […]
עוגיות טחינה ממכרות מאת –חני קונאשוילי המרכיבים- 3 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 3/4 כוס סוכר כוס ורבע טחינה גולמית שקית סוכר וניל 200 גרם חמאה רכה (אני שמה במיקרו 40 שניות) אופן הכנה- לערבב הכל ביחד בידיים. לגלגל כ 32 כדורים מעט קטנים יותר מכדור פינג פונג. למעוך מעט לשים חצי אגוז או […]
שניצל תירס בהכנה ביתית וואו איזה טעים!! מתכון לשניצל תירס בייתי מאת דרורית אוברפרשט 20 שניצלים גדולים ושמנמנים. המרכיבים- 4 קופסאות תירס (350 גר כל אחת) 2 בצלים מלח שמן קטשופ 2 ביצים כוס קמח כוס קמח תירס פלפל שחור מלח חצי כוס מים חצי כפית סודה לשתייה צלחת עם פירורי לחם ומעט קמח […]
בורקס בשר להיט ברוטב פטריות!! כמו באולמות, בארועים של פעם מאת – נעמוני בקיש המרכיבים – בצק פילאס ביצה חופן שומשום חצי קילו בשר טחון בצל קצוץ דק חצי כפית כורכום כפית פפריקה כפית בהרט מלח ופלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה – במחבת לטגן את הבצל שישחים מעט ולהוסיף את הבשר הטחון. לתבל , […]
עוף שלם בתנור ממולא בבורגול נדיר!!!!! מאת – ליאת אהרון המרכיבים – עוף שלם למלית הבורגול: כוס בורגול רגיל בצל מגורד גזר מגורד מלח ופלפל שחור לפי הטעם חצי כפית אבקת מרק עוף חצי כפית כמון לתיבול העוף: כף פפריקה מתוקהבשמן כפית שטוחה מלח חצי כוס שמן כף סילאן אופן ההכנה – להשרות את הבורגול […]
עוגה הכי פשוטה… והכי טעימה… והיא כל כך קלה להכנה… עוגת שוקולד כמו של עלית מאת – רויטל זניש המרכיבים – תבנית 24 או 2 אינגלישקייק כוס אוניברסלית או כוס חד פעמי שתיה חמה. מטרפה או מזלג כדי לבחוש את העיסה. את התנור לחמם מראש ל 170 מעלות 4 ביצים בגודל L 1 כוס סוכר […]
פשטידת מעקודה מאת – איטל איטלי המרכיבים – 6 תפו”א בינוניים מבושלים 2 גזרים מבושלים חתוכים לקוביות כוס וחצי אפונה משקית אפונה או קופסת שימורים 7 ביצים טרופות כוס קמח (אני הוספתי אני אוהבת פשטידה פחות רטובה ) תבנית nonstick (לא נדבקת) או סיר שלא נדבק קטן מלח ופלפל שחור כפית כורכום כפית אבקת מרק […]
חלות לשבת בול כמו במאפייה!
חלות לשבת בול כמו במאפייה! מתכון באהבה ל3 חלות תפוחות ויפות מאת – Liel Ben David המרכיבים – קילו קמח לחם/קמח חלה (אני יותר אוהבת מס׳ 2 של שטיבל) (חשוב להשתמש בקמח איכותי לחם/פיצה/חלה כי הרמת גלוטן בו גבוהה וזה מה שנותן את התוצאה של המאפייה). 2 כפות שמרים יבשים 440 מ״ל מים קרים!! (2 […]