עוגת גבינה קלאסית – אילנה לוי הכנות: להוציא את הגבינות כשלוש שעות לפני ההכנה. להעביר אותם למסננת רשת דקה מעל נייר מגבת להגרת הנוזלים. גם את הביצים להוציא שלוש שעות לפני ההכנה, לשבור ולהפריד חלבונים וחלמונים לשתי קערות מיקסר אם יש. לכסות אותם בניילון נצמד ומעל מגבת כדי שלא יווצר קרום. המרכיבים- 6 ביצים גדולות, […]
כדורי שוקולד מתכון קל ומהיר והם הכי טעימים באחריות מאת – מזל חלפון אוזנה המרכיבים – 500 גרם ביסקוויטים (2 חבילות) 200 גרם שוקולד מריר מיכל וחצי שמנת מתוקה אופן ההכנה – לפורר את הביסקויטים בקערה. במיקרו להמיס את השוקולד והשמנת ולערבב היטב. לשפוך על הביסקויטים לערבבב ולשים במקרר חצי שעה. להוציא לעשות […]
סופריטו קציצות עוף עם תפוחי אדמה מאת- מירב שיטרית המרכיבים – לקציצות: 500 גרם עוף טחון כוסברה ופטרוזיליה קצוצה עגבנייה מגורדת 3 שיני שום כתושות בצל קצוץ 2 פרוסות לחם סחוט 2 כפות קמח ביצה כף רסק תבלינים: כפית פפריקה כפית כורכום טיפה קינמון מלח ופלפל שחור לפי הטעם לרוטב: 3-4 תפו”א בצל קצוץ […]
מתכון שלי ללחמניות ענן
לחמניות עננים רכות לבית הספר מתכון שלי ללחמניות ענן 🥰 מאת – נורית סבטון המרכיבים- 1200 גרם קמח לבן 2 כפות ושליש שמרים יבשים חצי כוס סוכר לבן כף סילאן 2 שליש כוס שמן 1 ביצה כף שטוחה מלח 2 -3 כוסות מים אופן ההכנה – לערבב את המרכיבים ולבסוף לשפוך מים בהדרגה […]
מרק עוף ואורז הכי טעים ביום גשום וקר מאת – debbie nasiri המרכיבים – 5-6 שוקיי עוף 1/3-1/2 כוס אורז עגול 1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות 1 ענף סלרי קצוץ דק חופן פטרוזליה קצוצה גזר מגורד קישוא מגורד בצל מגורד תבלינים: כפית כורכום כף שטוחה חוואג׳ מלח, פלפל שחור וא.מרק לפי הטעם אופן […]
רולדה בטעם של פעם המתכון של ליטל אשואל מאת – Shiraz aboudy המרכיבים – 4 ביצים מופרדות בגודל L חצי כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל חצי כוס שמן 1 כפית תמצית וניל 1 כוס קמח 1 אבקת אפייה לקרם: 1.5 מיכל שמנת מתוקה/צמחית לפרווה 1 אינסטנט וניל 5-6 תותים קוביות קטנות ושוות […]
מקלות מלוחים פריכים מתכון של ורד חדד מאת – Shaked Itzhak המרכיבים – כוס חד פעמי חם 4 כוסות קמח 1 אבקת אפייה כף מלח כף סוכר כוס שמן כוס מים פושרים כוס שומשום מעט קצח אופן ההכנה – בקערה לשים את כל המרכיבים היבשים. ולאחר מכן נוסיף אליהם את השמן והמים. […]
מאפה וניל מבצק עלים מאת – Mor Vargas המרכיבים – בצק עלים חמאה מופשר לקרם : 500 גרם חלב 7 חלמונים 120 גרם סוכר כף וניל 65 גרם קורנפלור אופן הכנה – את החלמונים והסוכר לערבב יחד , ולאחר מכן להוסיף את הקונפלור ולערבב עד איחוד מלא. לחמם סיר עם חלב וכף וניל , […]
גביניות בפילו – זה יוצא מושלם
גביניות עם בצק פילו טעמתם כבר? יצאו מושלם מאת – אביגייל נחמיאס המרכיבים- חבילה עלי פילו מלית- 250 גר’גביע גבינת שמנת 250 גר’גביע גבינה לבנה 9% חצי כוס סוכר אינסטנט פודינג וניל ביצה קליפת לימון מגורדת. אופן ההכנה – לערבב את כל מרכיבים המלית . לקחת 2 דפי פילו ולרסס שמן או למרוח בחמאה […]
רולדה מהממת וקלה להכנה
רולדה מהממת וטעימה קלה להכנה🌺 אין כמו רולדה מתכון יפה דודיאן המרכיבים – 4 ביצים 3/4 כוס סוכר כף תמצית וניל 3/4 כוס קמח או קורנפלור (בפסח) חצי כפית אבקת אפייה קורט מלח כף שמן קרם 2 אריזות שמנת מתוקה שקית אינסטנט פודינג וניל כוס חלב למרוח- ממרח לוטוס או ריבת חלב אופן ההכנה – […]