קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה

הרולדה שתמיד גונבת את ההצגה

Perach Shahimov
מתכון לשבת, פשוט וקל והכי חשוב, גונבת תמיד את ההצגה
מאת – פרח שחימוב
המרכיבים – 
לעוגה:
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
שקית אבקת אפיה
כוס קמח מנופה
לקרם:
500 מ”ל של שמנת צימחית
3 כפות גדושות של פודינג וניל.
אופן ההכנה –
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף תפוח.
לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המרכיבים שנותרו (כולל החלמונים) ומקציפים במהירות איטית ולוודא שלא נשארו גושים.
לאחר מכן לשטח על תבנית תנור עם נייר אפייה ולתנור על 180 מעלות 10-15 דקות.
לאחר שהעוגה מוכנה, מתחילים בעדינות לגלגל אותה לרולדה כשהיא עוד ריקה מקצפת (יחד עם נייר האפייה) ואחרי 2 דקות מחזירים אותה לצורתה המקורית ותתנו לה להתקרר עד הסוף.
את הקצפת להקציף במיקסר ולמרוח על העוגה , ולאחר מכן לגלגל לרולדה בעזרת נייר האפייה ולהעביר למקרר להתקררות.
(ממליצה על שכבה דקה של ממרח לוטוס ומעל זה את הקצפת וניל)
בהצלחה !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version