מבטיחה זו העוגה הכי טעימה שיש תהנו ממנה כמו שאני אוהבת אותה משתפת מתכון – מיטל ישראל העוגה הלבנה של שרה בן דוד המרכיבים- 3 כוסות קמח 1 וחצי כוס סוכר 200 גר’ מרגרינה/מחמאה/חמאה 2 אבקת אפיה 5 ביצים כף רום כף תמצית וניל 1 סוכר וניל קורט מלח מעט מיץ לימון ריבת תות […]
עוגת וניל מעולה עם שוקולד לבן ממש מושלמת המרכיבים- 2 כוסות קמח תופח כוס סוכר 4 ביצים 200 גר’ חמאה מומסת 3/4 כוס מיץ קלמנטינות 100 גר’ שוקולד לבן מגורד בפומפייה 200 מל’ שמנת חמוצה כפית תמצית וניל אופן ההכנה – לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את החומרים האחרים לערבב עד לאחידות. לפורר את השוקולד הלבן […]
פיתות ארוכות שכיף למלא בהם הכל. הפיתות בצורת אליפסה רעיון מדליק לפיצה בצורה שונה ממלאים כל טוב אבל לרוחב ! מאת טובה ניסים המרכיבים- קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים כפית סוכר כף מלח 2 וחצי עד שלוש כוסות מים אופן ההכנה – בקערה לשים את הקמח סוכר והשמרים. לערבב ולהוסיף את המים ללוש […]
העוגה שאני תמיד חוזרת ומכינה אותה – והיא תמיד מנצחת מתכון לעוגת הקרמבו שלי מאת – Liat Bichachi המרכיבים – לבלילת העוגה: 6 ביצים מופרדות כוס סוכר חצי שקית אבקת אפייה אבקת פודינג שוקולד לקצפת: 2 מיכלי שמנת מתוקה 2 פודינג וניל 2 סוכר וניל 2 כוסות חלב לקרם שוקולד: 100 גרם שוקולד מריר 30 […]
מתכון לפרשקי גיאורגי
חג הטיגונים🔥 “פרשקי” גאורגי חג שמח🙏 פרשקי מתכון חני קונאשוילי ל 15 יחידות המרכיבים- 500 גרם קמח 1כף שמרים יבשים 1 ביצה(אפשר בלי) 3/4 כף סוכר כוס וחצי מים פושרים 1/4כוס שמן כפית מלח. אופן ההכנה – לשים בקערת מיקסר שמרים ,קמח ביצה סוכר ולהוסיף בהדרגה שאר החומרים . ללוש לבצק דביק מעט. […]
מתכון לעוגת שיש מושלמת
לשבת קבלו עוגת שיש פשוטה והכי טעימה . מאת גילה גילנ המרכיבים – 6 ביצים כוס ורבע סוכר 3/4 כוס שמן 2 שקיות סוכר וניל גרידה מתפוז קורט מלח כוס מיץ או מים 2 וחצי כוסות קמח אבקת אפייה אופן ההכנה – מפרידים הביצים. להקציף במיקסר חלבונים עם כוס ורבע סוכר עד לקבל קצף […]
כך תכינו פשטידה מהירה נהדרת לאירוח הבא מאת – Liat Bichachi המרכיבים – חבילת פסטה (איזה סוג שאוהבים) 6 ביצים מעט מלח פלפל שחור לפי הטעם מעט שמן בצל מטוגן 2 גביעי קוטג’ גביע שמנת חמוצה גבינה צהובה/בולגרית אפשר לשים איזה גבינות שאוהבים או מה שיש בבית במקרר אופן ההכנה – תחילה נרתיח מים בסיר […]
סך הכל עם שום וכוסברה אבל כל כך טעים המרכיבים – 2 חצילים חתוכים לקוביות מלח גס חצי צרור כוסברה קצוצה פלפל לבן 2 שיני שום כתושות אופן ההכנה – על קוביות החצילים מפזרים מעט מלח גס ושמים בצד ל3 שעות לפחות . מנגבים וסופגים את החצילים ומטגנים בשמן עמוק . לאחר מכן מערבבים עם […]
מהבצק הזה אםשר להכין סופגניות רגילות מטוגנות או אפויות בתבנית שקעים סופגניות מאותו בצק אפויות ומטוגנות סופגניות מאותו בצק המרכיבים – קילו קמח חצי כוס שמן כוס סוכר תמצית וניל 2 ביצים שקית שימרית או שתי כפות שמרים יבשים. שלוש כוסות מים פושרים ולפי הצורך. אופן ההכנה- את כל החומרים לשים יחד במיקסר וללוש לבצק […]
מי שלא טעמה, לא מבינה כמה זה טעים תבשיל של קורקבנים עם בצק עלים המנה של אולמות אירועים מפעם. המרכיבים – קילו קורקבנים טריים 3 בצלים כורכום פלפל שחור מעט מרק עוף אפשר לשלב גם סלסלה של פטריות אופן ההכנה – בסיר גדול עם הרבה מים להרתיח קילו קורקבנים, כשמעלה קצף, להסיר […]